Poslovni program - LAN-GEA računalništvo in računovodstvo

E-mail: info@lan-gea.si ; http:www.lan-gea.si ; gsm: 041 62 10 47 ; DDVID: SI98280210
LAN-GEA d.o.o., podjetje za podporo spletnemu računovodstvu in njenim strankam
Pojdi na vsebino

Poslovni programBrezplačen poslovno-računovodski program

V uporabo vam nudimo program podjetja Adamsoft d.o.o., s katerim lahko opravljate katerokoli vrsto poslovanja (maloprodaja, veleprodaja, storitvena dejavnost, trgovina, zastopstva, servis.....). Na naše stroške vas usposobimo za delo z njim in smo vam na razpolago v vsakem trenutku preko spletnih aplikacij za kakršnokoli informacijo ali pomoč.

Poslovni program je izdelan v windows okolju in zaseda cca. 200Mb prostora na vašem disku. Na našem trgu se nahaja že vrsto let, je preizkušen in zelo enostaven za uporabo. Program je zasnovan tako, da vso izdano in prejeto dokumentacijo vnašate v program pri vas, to pa pomeni, da se celoten arhiv v vsakem trenutku nahaja v vašem podjetju. S prenosom datotek preko interneta na naš server smo praktično kot računovodsko-knjigovodski servis v stalni povezavi z vami, kar nam omogoča hitro in ažurno obdelavo vseh vaših zajetih podatkov. S tem je vzpostavljena dvojna kontrola vseh vnosov v program - "en vnos, dve kontroli" !!! Na ta način se tudi zelo zmanjša verjetnost napak. Istočasno se odpravi vsaka možnost izbrisa podatkovnih datotek, kajti kopija vseh dogodkov se nahaja tudi pri nas. Če poslujete preko bančnega programa (PROKLIK, ABACOM, NKBM, SKBNET, GORENJSKA BANKA, PBS itd.), je iz njega omogočen uvoz in izvoz vseh datotek, kar pomeni samo enkraten vnos podatkov. Vzporedno z izvozom izpiskov iz bančnega programa se tudi avtomatsko razknjižujejo vsa plačila.

Vsi lastniki takšnih programov vam za telefonsko pomoč zaračunajo določen znesek (1€/min) ali še pogosteje, potrebno je klicati na komercialno številko 090 (strošek cca. 1,80€/min + DDV). Pri nas je ne glede na količino opravljenega dela, ta pomoč za vas brezplačna!!!

S te povezave lahko naložite datoteko, kjer si ogledate sklope programa in vse možnosti, ki jih nudi program. Če potrebujete dodatne informacije, nas brez kakršnihkoli vaših obveznosti do nas kontaktirajte na gsm številko.

LAN-GEA d.o.o., Kidričeva 14, 1236 Trzin, p.e. Tavčarjeva 3, 4240 Radovljica - podjetje za računalniške storitve
Nazaj na vsebino